Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Erëza
Mustardë
Keçap
Majonezë
Vaj
Uthull
Ka nevojë për kripë
Miell
Mjaltë
Reçel
Tërshërë
Grurë