Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

A keni leje pune?
Çalışma izniniz var mı?
Unë kam leje pune
Çalışma iznim var
Unë nuk kam leje pune
Çalışma iznim yok
Kur mund të filloni?
Ne zaman başlayabilirsiniz?
Unë paguaj dhjetë dollarë në orë
Saatine on dolar ödüyorum
Unë do t'ju paguaj çdo javë
Size haftalık ödeme yapacağım
Në muaj
Ay başına
Të jesh këtu në 08:00 të mëngjesit
8:00’de burada olun
Puna mbaron në 04:30 pasdite
İş, 4:30’da bitiyor
Ju keni të shtunën dhe të dielën pushim
Cumartesi ve Pazar günleri tatil
Do të veshësh uniformë
Üniforma giyeceksiniz
Ju bëjeni kështu
Böyle yapacaksınız