Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Lidhje
Bağlantı
Ofruesi i shërbimit të internetit
Internet servis sağlayıcısı
Rrjet
Faqe interneti e sigurt
Güvenli internet sitesi