Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

A keni paterica?
Ndrydhje
Keni thyer një kockë
Kam nevojë për ilaç për dhimbje
Unë nuk kam presion të lartë të gjakut
Unë jam shtatzënë
Unë kam një skuqje të lëkurës
E prera është infektuar
Shikoni këtë mavijosje
Grip
Unë kam një të ftohtë
Unë kam dridhura
Ku të dhemb?
Kudo
Sa kohë jeni ndjerë në këtë mënyrë?
Unë jam ndjerë në këtë mënyrë për 3 ditë
A jeni duke marrë ndonjë ilaç?
Po, për zemrën