Si i thoni ne gjuhen Bullgare ? Mirë se vini; Valixhe; Bagazh; Zona e marrjes së bagazhit; Shirit transportieri; Karrocë bagazhi; Bileta me numrin e bagazhit; Bagazhet e humbura; Humbur dhe gjetur; Këmbim parash; Stacion autobusi; Makinë me qira; Sa çanta keni?; Ku mund ta kërkoj bagazhin tim?; Ju lutem mund të më ndihmoni me çantat e mia?; Mund ta shoh biletën tuaj të bagazhit?; Po shkoj me pushime; Po shkoj në një udhëtim biznesi;

Mberritja dhe valixhet :: Fjalor i gjuhes Bullgare

Meso gjuhen Bullgare