Si i thoni ne gjuhen Kineze ? Dhe; Sepse; Por; Ose; Kudo; Gjithesecili; Gjitheçka; Disa; Disa; Shumë;

Peremrat e pacaktuar dhe lidhezat :: Fjalor i gjuhes Kineze

Meso gjuhen Kineze