Si i thoni ne gjuhen Hollandeze ? Ku është dogana?; Zyra doganore; Pasaportë; Imigrim; Vize; Ku do të shkoni?; Forma e identifikimit; Këtu është pasaporta ime; A keni ndonjë gjë për të deklaruar?; Po, unë kam diçka për të deklaruar; Jo, nuk kam asgjë për të deklaruar; Unë jam këtu për biznes; Unë jam këtu për pushime; Unë do të qëndroj këtu një javë;

Imigracioni dhe Standartet :: Fjalor i gjuhes Hollandeze

Meso gjuhen Hollandeze