Si i thoni ne gjuhen Lituaneze ? I lumtur; I trishtuar; I inatosur; I friksuar; Gezim; I habitur; Qetesi; Gjallë; Vdekur; Vetëm; Së bashku; I merzitur; I lehtë; I vështirë; Keq; Mirë; Më vjen keq; Mos u shqetësoni;

Ndjenja dhe emocione :: Fjalor i gjuhes Lituaneze

Meso gjuhen Lituaneze