Si i thoni ne gjuhen Maqedonase ? Guaskë; Kalë deti; Balenë; Gaforre; Delfin; Fokë; Yll deti; Peshk; Peshkaqen; Piranja; Kandil deti; Karkaleca; Peshku I arte; Luani I detit; Oktapod;

Kafshet dhe peshqit e oqeanit :: Fjalor i gjuhes Maqedonase

Meso gjuhen Maqedonase