Si i thoni ne gjuhen Malavi ? Dhe; Sepse; Por; Ose; Kudo; Gjithesecili; Gjitheçka; Disa; Disa; Shumë;

Peremrat e pacaktuar dhe lidhezat :: Fjalor i gjuhes Malavi

Meso gjuhen Malave