Si i thoni ne gjuhen Portugeze ? Ju lutem; Faleminderit; Po; Jo; Si e thoni?; Flisni ngadalë; Përsëriteni, ju lutem; Përsëri; Fjalë për fjalë; Ngadalë; Çfarë thatë?; Unë nuk kuptoj; A kuptoni?; Çfarë do të thotë kjo?; Unë nuk e di; A flisni anglisht?; Po, pak;

Te lutem dhe faleminderit :: Fjalor i gjuhes Portugeze

Meso gjuhen Portugeze