Si i thoni ne gjuhen Serbe ? Stinët; Dimri; Vera; Pranvera; Vjeshta; Qielli; Retë; Ylberi; Ftohtë (moti); Nxehtë (moti); Është nxehtë; Është ftohtë; Ka diell; Ka re; Ka lagështirë; Po bie shi; Po bie borë; Fryn erë; Si është moti?; Moti I qendrueshem; Moti I paqendrueshem; Sa është temperatura?; Eshtë 24 gradë;

Stinet dhe moti :: Fjalor i gjuhes Serbe

Meso gjuhen Serbe