Si i thoni ne gjuhen Serbe ? Unë nuk kam nevojë të shikoj televizor; Unë nuk kam nevojë ta shoh filmin; Unë nuk kam nevojë t'i depozitoj paratë në bankë; Unë nuk kam nevojë të shkoj në restorant; Duhet të përdor kompjuterin; Duhet të kaloj rrugën; Duhet të shpenzoj para; Duhet ta dërgoj me postë; Duhet të qëndroj në radhë; Dua të bëj një shëtitje; Duhet të shkoj në shtëpi; Kam nevojë të shkoj të fle;

Gjerat qe une i bej dhe nuk me nevojiten :: Fjalor i gjuhes Serbe

Meso gjuhen Serbe