Si i thoni ne gjuhen Vietnameze ? A ofroni sigurim shëndetësor?; Po, gjashtë muaj pasi të keni filluar punën këtu; A keni leje pune?; Unë kam leje pune; Unë nuk kam leje pune; Kur mund të filloni?; Unë paguaj dhjetë dollarë në orë; Unë paguaj dhjetë euro në orë; Unë do t'ju paguaj çdo javë; Në muaj; Keni të shtunën dhe të dielën pushim; Do të mbani uniformë;

Interviste pune :: Fjalor i gjuhes Vietnameze

Meso gjuhen Vietnameze