Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Fruta
Vishnje
Luleshtrydhe
Limon
Mollë
Portokall
Dardhë
Banane
Rrush
Qitro
Shalqi
Ananas
Kumbull