Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Ku është ashensori?
Duhet të flas me menaxherin
Dushi nuk punon
Dhoma nuk ka batanije
Ju mund të sillni një jastëk tjetër?
Dhoma jonë nuk është pastruar
Na duhen peshqirë për pishinë
Nuk ka ujë të ngrohtë
Nuk më pëlqen kjo dhomë
Ne kemi nevojë për një dhomë me ajër të kondicionuar
Nuk kam rezervim