Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Vesh numër të madh
Eu uso tamanho grande
Mesatar
Médio
I vogël
Pequeno
A keni një madhësi më të madhe?
Você tem um tamanho maior?
A keni një madhësi më të vogël?
Você tem um tamanho menor?
Kjo është shumë e ngushtë
Está muito apertado
Më rri mirë
Me cai bem
Ku mund të gjej një kostum banje?
Onde eu encontro uma roupa de banho?
Veshje
Roupas (as)
Bluzë
Blusa (a)
Fustan
Vestido (o)
Pantallona të shkurtra
Bermuda (a)
Unë do ta blej atë
Eu vou comprar
Më pëlqen kjo këmishë
Eu gostei desta camisa