Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Argjendar
Joalheiro (o)
Stoli
Joias (as)
Orë
Relógio (o)
Karficë zbukurimi
Broche (o)
Gjerdan
Colar (o)
Vathë
Brincos (os)
Unazë
Anel (o)
Byzylyk
Pulseira (a)
A mund të ma tregoni orën?
Você pode me mostrar o relógio?
Sa kushton?
Quanto custa?
Është shumë e shtrenjtë
É muito caro
A keni diçka më të lirë?
Você tem algo mais barato?
A mund ta mbështillni me letër si dhuratë, ju lutem?
Você pode embrulhar para presente, por favor?
Sa ju detyrohem juve?
Quanto eu devo?