Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Si është përgatitur kjo?
Pjekur
I pjekur në skarë
I pjekur
I skuqur
Skuqur
I thekur
Gatuar me avull
I copëtuar
Kjo është djegur
Mëngjes
Drekë
Darkë
Meze e lehtë
Jam me dietë
Unë jam vegjetarian
Unë nuk ha mish
Kam alergji ndaj arrave