Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Çfarë dite është sot?
Javën e kaluar
Muajin e kaluar
Javën e ardhshme
Muajin e ardhshëm
Vitin e ardhshëm
Sonte
Mbrëmë
Nesër në mëngjes
Pardje
Pasnesër
Fundjavë