Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Gojë
zuĭ bā 嘴巴
Dhëmbë
yá chĭ 牙齿
Gjuhë
shé tóu 舌头
Buzë
zuĭ chún 嘴唇
Nofull
xià è 下颚
Mjekër
xià ba 下巴
Qafë
bó zi 脖子
Fyt
hóu lóng 喉咙