Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Ku jeni drejtuar?
nĭ yāo qù nă lĭ 你要去哪里?
Sa çanta keni?
nĭ yŏu duō shăo xíng li 你有多少行李?
Çfarë terminali keni nevojë?
nĭ yào qù nă ge hòu jī tīng 你要去哪个候机厅?
Unë do të doja një vend në anë
wŏ xiăng yào yī gè kào zŏu dào de zuò wèi 我想要一个靠走道的座位
Unë do të doja një vend pranë dritares
wŏ xiăng yào yī gè kào chuāng hu de zuò wèi 我想要一个靠窗户的座位
Pse është vonuar aeroplani?
wéi shén me fēi jī wăn diăn le 为什么飞机晚点了?
Vini rripin e sigurimit
qĭng xì jĭn ān quán dài 请系紧安全带
Mund të më jepni një batanije?
kĕ yĭ gĕi wŏ yī tiáo máo tăn mā 可以给我条毛毯吗?
Në çfarë ore do të arrijmë në tokë?
wŏ men shén me shí jiān zhuó lù 我们什么时间着陆?