Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim
Loading ....

Fjalori

Mund t'ju blej një pije?
A ka një pagesë për hyrje?
Një birrë, ju lutem
Unë do të doja një gotë verë të kuqe
Çfarë lloj birre?
Verë e bardhë
Më duhet një pije
Do t'ju pëlqente të kërcenit?
Po, unë dua të kërcej
Nuk dua të kërcej
Unë jam i shqetësuar
Unë nuk mund ta gjen babain tim
Kam humbur
Ju lutemi prisni për mua
Kam nevojë për policinë