Как казваш на грузински? Кошче за боклук; Одеяло; Възглавница; Чаршаф; Калъфка за възглавница; Покривка за легло; Закачалка; Картина; Къщно растение; Завеси; Черга; Часовник; Ключове;

Домакински уреди :: Грузинска лексика

Научете сами грузински