Si i thoni ne gjuhen Hollandeze ? Nesër në mëngjes; Pardje; Pasnesër; Javën e ardhshme; Javën e kaluar; Muajin e ardhshëm; Muajin e kaluar; Vitin e ardhshëm; Vitin e shkuar; Çfarë dite?; Çfarë muaji?; Çfarë dite është sot?; Sot eshte 21 nentor; Më zgjoni në 8; Kur është takimi juaj?; Mund të flasim për atë nesër?;

Koha dhe data :: Fjalor i gjuhes Hollandeze

Meso gjuhen Hollandeze