Si i thoni ne gjuhen Serbe ? Më pëlqen të bëj fotografi; Më pëlqen të luaj në kitarë; Më pëlqen të lexoj; Më pëlqen të dëgjoj muzikë; Më pëlqen të mbledh pulla poste; Më pëlqen të vizatoj; Më pëlqen të luaj damë; Më pëlqen të fluturoj një balonë; Më pëlqen të ngas biçikletën; Më pëlqen të kërcej; Më pëlqen të luaj; Më pëlqen të shkruaj poezi; Më pëlqejnë kuajt; Nuk më pëlqen të thur; Mua nuk më pëlqen të pikturoj; Nuk më pëlqen të bëj modele aeroplanësh; Mua nuk më pëlqen të këndoj; Mua nuk më pëlqen të luaj shah; Mua nuk më pëlqen ngjitja malore; Nuk më pëlqejnë insektet;

Gjerat qe une i bej dhe nuk me pelqejne :: Fjalor i gjuhes Serbe

Meso gjuhen Serbe