Si i thoni ne gjuhen Vietnameze ? Aeroport; Fluturim; Biletë; Numri i fluturimit; Porta e hyrjes; Bileta e hyrjes; Unë do të doja një vend në korridor; Unë do të doja një vend në dritare; Pse është vonuar aeroplani?; Mbërritje; Largim; Ndërtesa e terminalit; Po kërkoj terminalin A; Terminali B është për fluturime ndërkombëtare; Në cilin terminal duhet të shkoni?; Detektor metalik; Aparat radiografie; Pa taksë; Ashensor; Vendkalim i lëvizshëm;

Aeroporti dhe nisjet :: Fjalor i gjuhes Vietnameze

Meso gjuhen Vietnameze