Бесплатни часови по каталонски

Научете сами каталонски. Научете со 125 бесплатни лекции. Нема ризик и нема потреба од договор. Научи да зборуваш каталонски. И бесплатно е!

Научи да зборуваш каталонски

Повеќе лекции по каталонски