Бесплатни часови по галициски

Научете сами галициски. Научете со 125 бесплатни лекции. Нема ризик и нема потреба од договор. Научи да зборуваш галициски. И бесплатно е!

Научи да зборуваш галициски

Повеќе лекции по галициски