Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Во градот
Главен град
Пошта
Пазар
Пекарница
Книжарница
Аптека
Парк
Ресторан
Кино
Бар
Банка
Болница
Црква