Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Каде е автобуската станица?
Која е следната станица?
Ова ли е мојата станица?
Извинете, јас треба да се симнам тука
Каде е музејот?
Јавна телефонска говорница
Дали има телефонски именик?
Дали продавате списанија на англиски јазик?
Кое време започнува филмот?
Би сакал четири билети, ве молам
Дали филмот е на англиски јазик?
Пуканки
Каде можам да најдам аптека?
Во центарот