Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Патем
Барем
Конечно
Сепак
Затоа
Не грижете се
Зависи
Жал ми е
Токму сега
Не знам
Вака