Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Сосед
Сосетка
Пријател
Пријателка
Дали сте во брак?
Колку долго сте во брак?
Девојка ли ти е?
Дечко ли ти е?