Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Каде е лифтот?
Сакам да разговарам со менаџерот
Тушот не работи
Во собата нема ниту едно ќебе
Можете ли да ми донесете уште една перница?
Нашата соба не е исчистена
Ни требаат крпи за на базенот
Нема топла вода
Не ми се допаѓа собава
Ни треба климатизирана соба
Немам резервација