Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Говедско месо
Телешко месо
Шунка
Пилешко месо
Мисиркино месо
Паткино месо
Сланина
Виршла
Хамбургер
Бифтек
Свинско месо
Колбас
Котлети од јагне
Свински кременадли