Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Дали имате работна дозвола?
Јас имам работна дозвола
Јас немам работна дозвола
Кога можете да започнете?
Ќе ви плаќам неделно
Месечно
Бидете тука во 08:00
Работата завршува во 16:30
Саботите и неделите ви се слободни
Ќе носите униформа
Тоа се прави вака