Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Зеленчук
Модар патлиџан
Целер
Лук
Тиквичка
Кромид
Спанаќ
Салата
Боранија
Краставица
Бибер
Авокадо
Ротквица
Зелка