Лекции по изговор Студиски картички Квиз по вокабулар Икс-нула Меморија Квиз по слушање
Loading ....

Вокабулар

Лесно
Тешко
Исто
Различно
Повлечи
Турни
Неколку
Многу
Долго
Кратко
Ништо
Нешто

Повеќе лекции по англиски