Si i thoni ne gjuhen Serbe ? Dhe; Sepse; Por; Ose; Kudo; Gjithesecili; Gjitheçka; Disa; Disa; Shumë;

Peremrat e pacaktuar dhe lidhezat :: Fjalor i gjuhes Serbe

Meso gjuhen Serbe