Si i thoni ne gjuhen Serbe ? Unë dua të bëj banja dielli; Unë dua të bëj ski në ujë; Unë dua të shkoj në park; Unë dua të shkoj në liqen; Unë dua të bëj ski; Unë dua të udhëtoj; Unë dua të shkoj shëtitje me varkë; Unë dua të luaj letra; Unë nuk dua të shkoj në kamping; Unë nuk dua të shkoj në varkë me vela; Unë nuk dua të shkoj për peshkim; Unë nuk dua të shkoj për të notuar; Unë nuk dua të luaj me videolojëra;

Gjerat qe une i bej dhe nuk deshiroj ti bej :: Fjalor i gjuhes Serbe

Meso gjuhen Serbe